Brian’s Retro Corner!

LaasbyLAN byder velkommen til streamere

Vi er stolte af at kunne præsentere et nyt og spændende tiltag til LaasbyLAN: For første gang nogensinde vil vi have besøg af streamere! Dette tilføjer en ekstra dimension til vores event og giver deltagerne mulighed for at møde og interagere med nogle af deres yndlingsstreame.

Mød Brian fra Brian’s Retro Corner!

Vi er begejstrede over at kunne annoncere, at Brian fra Brian’s Retro Corner vil deltage i LaasbyLAN! Brian er en passioneret retro gaming-entusiast, der deler sin kærlighed til klassiske spil og hardware fra 80’erne og 90’erne. Hans platform, Brian’s Retro Corner, er kendt for at udforske alt fra Commodore64 og Amiga til DOS-spil. Brian producerer dybdegående og underholdende indhold på både YouTube og Twitch, hvor han inviterer seerne med på en rejse tilbage i tiden til gamingens rødder.


Hvad kan du forvente?

  • Live streaming direkte fra eventet
  • Mulighed for at møde og tale med Brian om alt, hvad der har med retro gaming at gøre
  • Spændende aktiviteter og konkurrencer
  • En unik chance for at se klassiske spil og hardware i aktion

Brian vil være tilgængelig til at dele sin ekspertise og passion, og han ser frem til at møde andre gaming-entusiaster og retro fans.


For mere information om Brian og hans arbejde, besøg hans YouTube-kanal eller følg ham på Twitch

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse til LaasbyLAN. For yderligere information og tilmelding, besøg vores hjemmeside eller følg os på sociale medier.

Vi ses til LaasbyLAN!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.