Hvor & Hvornår
Hvor & Hvornår.


TIDSPUNKT FOR LÅSBY LAN 2024

Start tid: Fredag d. 6. september 2023 kl. 15.00
Slut tid: Søndag d. 8. september 2023 kl. 12.00 

STED
Låsby Hallen
Niels Bohrs Vej 7
8670 Låsby

 

KÆRE DELTAGERE,

Vi er meget glade for at kunne meddele, at vi endnu engang har fået lov til at leje Låsby Haller i Låsby til vores kommende begivenhed. Dette er en fantastisk mulighed for os alle til at samles og skabe uforglemmelige minder.

Her er en kort oversigt over de vigtigste områder og faciliteter i Låsby Haller:

Hal A (Spillehal):

Den store hal, kendt som “Hal A,” vil være omdannet til vores spillehal. Her vil I finde en bred vifte af spil og underholdning.

 

Hal B (Sovehal):

Den mindre hal, kendt som “Hal B,” vil fungere som soveområde. Det er et roligt sted, hvor I kan hvile og oplade energien mellem aktiviteterne.

Cafeteria (1. sal):

Vores cafeteria på 1. salen vil have fastfood og drikkevarer til salg under hele vores begivenhed. Det er det perfekte sted at tage en pause og nyde lækker mad. Åbningstider 09:00-21:00

Kiosk (Forhallen):

I forhallen finder I vores kiosk, der har åbent døgnet rundt. Her kan I købe slik, chips og meget andet godt. Hvis I har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vores CREW også til rådighed her.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til disse fantastiske faciliteter og tilbyde jer en uforglemmelig oplevelse. Hvis I har nogen spørgsmål eller behov, er vores CREW klar til at hjælpe jer.

Med venlig hilsen,
Låsby Lan 2024 Team 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.