Faciliteter
Vores faciliteter

Vi er så heldig at have et samarbejde med den lokale sportshal som hedder Låsby Hallen https://www.laasbyhallen.dk/  det er en stor sportshal hvor det hele kommer til at foregå, og der vil vi få besøg af VRCrew https://vrcrew.dk/ som kommer om lørdagen og tilbyder vores deltager at prøve at spille med  noget VR udstyr..

En af vores hovedsponsor nemlig Foxgaming.dk har også meldt sin ankomst. De vil være der under hele arrangement, og de vil tilbyde hjælp til reparation af computer samt har de et stort udvalg af hardware med som de sælger til gode priser.

Lige ved siden af den store hall er der en lidt mindre hall som vi vil benytte til sovesal. Der vil være vagter på inde i hallen om natten så vi sikrer os der er roligt for dem som gerne vil have ro til at sove.. 

Desværre er der for mange deltager til vi alle kan sove i den lille sportshal så derfor har vi valgt at sætte en stor skærm fra gulv til loft op inde i den store hal, så der vil nogle af de tilmeldte sove. Dem skal vi nok informerer inde de andkommer 🙂

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.